Nieuws

24 september Knuffelvliegen 2017 | Houthalen-Helchteren

Dit jaar organiseert PMF (Pampa ModelFighters) op 24 september 2017 vanaf 10 uur voor de elfde keer het 'Knuffelvliegen' op het veld van PMF, gelegen op het militair schietveld in Houthalen-Helchteren.

Dit is een familiedag waarop alle kinderen hun knuffeldier of lievelingspop een luchtdoop kunnen laten maken in een echt modelvliegtuig. Tijdens de vorige edities bezorgden de top-piloten elke keer ongeveer 500 knuffels én kinderen een onvergetelijk moment. De vliegtuigen kunnen ook loopings maken, maar enkel met toestemming van de kinderen!

Na de landing krijgt de knuffel natuurlijk ook een vliegbrevet als bewijs dat hij gevlogen heeft.

29951190325 7eeb264505 k

Iedereen is welkom, dus breng gerust je ouders, grootouders, vriendjes,... mee! Er worden strooibriefjes verspreid in de scholen in de buurt maar natuurlijk zijn alle andere kinderen zeker welkom, met hun knuffel uiteraard! Er is randanimatie en een gezellige tent aan het vliegveld voor een hapje en een drankje. In de loop van de namiddag zullen enkele van de toestellen ook snoep droppen voor de kinderen.

Dit is natuurlijk ook een ideale gelegenheid voor geïnteresseerden om kennis te maken met modelvliegen.

We hopen er iets onvergetelijks van te maken, zowel voor de kinderen als de piloten die voor de verandering eens echte passagiers aan boord hebben.

De toegang en de vluchten zijn gratis. Het einduur is voorzien rond 17 uur.

Foto's 2016

Bron: PMF

Facebook PMF

Tags: PMF, Houthalen-Helchteren, Knuffelvliegen

Nieuws Slotrace
  • 14 december 2017
  • Door Slot-redactie

ASV GT3 #96 | NSR

NSR ASV GT3 Gulf Edition #96 24-uurs Le Mans 2015 #0049AW King 21 #0049SW Shark 25  {gallery}2017/dec/NSR_GT396{/gallery} Team Aston Martin Racing - Rijders Roald Goethe, Stuart Hall en Francesco...

Nieuws Rijden RC
  • 02 oktober 2017
  • Door Redactie

Masking Tape | XceedRC

Xceed RC introduces the attached types of tape.   3 sizes tape to perform masking work on the inside of the bodyshells, before applying the spray-paint. The tape sticks very well and does not allow...

De getoonde winkels zijn sponsor van ModelAction.