Nieuws

Toyota GR86 TT-02 | Tamiya

Tamiya Toyota GR86 TT-02 1:10

De Toyota 86 is een compacte sportwagen met motor voorin en achterwielaandrijving die in april 2021 werd gepresenteerd. Het voertuig wordt aangedreven door een 2,4 liter viercilindermotor die 235 pk levert.

Het TAMIYA-model is gebaseerd op het beproefde TT-02-chassis. Met deze wielbasis zijn bodemspeling, spoor en overbrengingsverhouding instelbaar en met de talloze optionele tuning-onderdelen kan het chassis snel worden afgesteld op een racer. De 4WD-aandrijving met centrale as, dubbele draagarmen en veerpoten op alle vier de wielen zorgen voor een voorbeeldgetrouw rijpatroon en de beste tractie. De onderkant van het chassis is extra glad gemaakt en het accucompartiment kan alle gangbare soorten accu's bevatten. De optische highlights zijn de wielaandrijvingen, die voorzien zijn van remschijven.

Bron:

RHI

Tamiya

Tags: Tamiya, RHI, TT-02, Toyota, #58694, GR86

Nieuws Rijden RC
  • 22 juni 2021
  • By RC-redactie

Marco’s Model Cars | Jubileumjaar

25 jaar Marco’s Model Cars Marco van Leeuwen heeft zichzelf wel een heel mooi cadeau gegeven voor zijn 25-jarig jubileumjaar. Op het bekende adres is tijdens het afgelopen jaar een compleet nieuwe...