Nieuws

TA07RR Chassis Kit | Tamiya

Tamiya TA07RR Chassis Kit 1:10

De TA-07RR is de hoogste versie van de TAMIYA TA-07. De TA-07 wordt aangedreven met slechts één tandriem en maakt dit model bijzonder interessant voor alle clubracers of voor de TAMIYA Cup. Het model is voorzien van tal van speciale en tuningonderdelen:

Verstelbare ophangingsbevestigingen en plastic bussen maken een fijnafstelling van de rolcentrum-, teen- en skidhoekinstellingen mogelijk.
Krachtige Super Short Big Bore Dempers zorgen voor een super responsieve handling en geweldige bochtensnelheid. Ze zijn uitgerust met de nieuwste versterkte V-onderdelen, 5,8 mm kogelverbindingen en demper caps voor echt geoptimaliseerde prestaties.
Speciale koolstofvezel versteviger vooraan in het midden verhoogt de stijfheid van de toonhoogte zonder de flex van de rol op te offeren, voor verbeterde grip aan de voorkant en bochtenwerk.
Bevat een speciale nieuwe servomontagecomponent.
Geïntegreerd stabilisatoruiteinde en 5 mm verstelbare onderdelen worden gebruikt op de nieuwe zachte voor- en achterste stabilisatoren.
Aluminium stuurbrug en draaibevestigingen maken fijnafstemming van de stuur Ackerman mogelijk.
Wordt geleverd in een handige en stijlvolle draagtas.

Houd er rekening mee dat carrosserie, motor, wielen, banden en R/C-uitrusting afzonderlijk worden verkocht.

Bron:

RHI

Tamiya

Tags: Tamiya, RHI, TA07RR Chassis, #47445

Nieuws Rijden RC
  • 11 juli 2020
  • By RC-redactie

Super Storm Dragon | Tamiya

Tamiya Super Storm Dragon 1:10 on- & off-road   - Deze montagekit creëert de Super Storm Dragon, een behendige RC-buggy voor thuis op de weg en off-road.- Het lichtgewicht en stijve chassisontwerp van...

Nieuws Slotrace
  • 21 januari 2020
  • By Slot-redactie

Porsche 997 #9 | NSR

NSR Porsche 997 #9 Gulf Edition {gallery}2020/Januari/NSR_Porsche997{/gallery} - 800121 AW Porsche 997 Limited GULF #9- 800121 SW Porsche 997 Limited GULF #9 Bron: ...