Nieuws

S8 REBEL BX3 RTR 1/8 Nitro Buggy | LRP

LRP S8 REBEL BX3 RTR 1/8 Nitro Buggy

LRP presenteert de S8 Rebel BX3 in de RTR versie als het volgende voertuig van de ANTIX by LRP serie.

De S8 Rebel BX is de perfecte nitro offroad buggy voor beginners en gevorderden. Het volledig gemonteerde model in schaal 1/8 heeft een onklopbare prijs/prestatieverhouding en is daarom de eerste keuze onder de nitro RTR buggy's.

De ontwikkelingservaring van de wereldwijd succesvolle S8 BXR evo wedstrijdbuggy diende als basis voor de ontwikkeling van de S8 Rebel BX3 buggy. De S8 Rebel heeft bijvoorbeeld een onderhoudsarme en efficiënte vierwielaandrijving met drie oliegevulde sperdifferentiëlen en extra geharde differentieeluitgangen, waardoor de volledig kogelgelagerde aandrijflijn uiterst robuust is. Ook de geometrie van de vering met Big Bore-dempers met groot volume is overgenomen van het wedstrijdmodel.

De LRP ZR.21 Sport Pullstart motor met 2,28 pk en max. 29.000 tpm, speciaal ontwikkeld voor de Rebel, en de 15kg waterdichte stuurservo met metalen tandwielkast zorgen voor de beste rijeigenschappen en een ongelooflijke topsnelheid. De motor is race legaal en ook geschikt voor de startbox.

Bron: LRP

Tags: LRP, S8 REBEL BX3

Nieuws Rijden RC
  • 15 september 2022
  • By RC-redactie

au TOM’S GR Supra (TT-02) | Tamiya

Tamiya au TOM’S GR Supra (TT-02) Deze kit toont de GR Supra van TOM die een verbazingwekkende comeback maakte en het kampioenschap in de GT500-klasse van de Super GT-serie won vanaf de vierde plaats...

Nieuws Rijden RC
  • 05 december 2022
  • By RC-redactie

Ford Bronco 2021 | Tamiya

Tamiya Ford Bronco 2021 Blue-Gray Painted Body CC-02 1:10 - Deze kit van de prachtige Ford Bronco 2021 wordt geleverd met voorgekleurde blauw-grijze en zwarte delen van de body. - Afzonderlijke onderdelen...