Nieuws

RTR E10 Drift | HPI Racing

HPI Racing RTR E10 Drift Fail Crew Nissan Skyline R34 GT-R 1:10

Het door fans favoriete E10 Drift-platform krijgt een geweldige look met een levensechte kleurstelling van de geweldige Fail Crew!

'ResponsiveMedia' plugin by Geoff Hayward.

De 1:1 versie wordt bestuurd door het Russische Fail Crew-lid en FIA-driftkampioen Arkady Tsaregradtsev, en nu heb JIJ de gelegenheid om de rit van de kampioen mee te nemen! Fail Crew is een internationale ploeg van rijders die haar toppositie heeft behaald op de meest prestigieuze driftwedstrijden. Als je het opneemt tegen iemand van Fail Crew op de baan, wees dan voorbereid op - ja, falen! De auto van elk bemanningslid is een voorwerp van moderne kunst op wielen, ontworpen door de beroemde Russische kunstenaar Ciay.

De E10 is zo ontworpen dat iedereen achter het stuur kan kruipen! Komt direct uit de doos in Ready-To-Run (RTR) -vorm met een volledig van kleur voorziene carrosserie en een voorgemonteerd chassis, het is een kwestie van "opladen en gaan" voor urenlang plezier!

De RTR E10 heeft een krachtige elektromotor, plus een waterdichte elektronische snelheidsregelaar met proportioneel gaspedaal, krachtige remmen en handige achteruitrijfuncties, waardoor hij net als echte auto's kan rijden en manoeuvreren. Een intuïtieve stuurwielzender met echt stuurwiel en trigger-stijl gas- / rembediening zorgt voor de taken van de controller.

Kenmerken, uiterlijk, prestaties en prijs: de RTR E10 Drift is één van de gemakkelijkste manieren om ooit het plezier en de opwinding van het besturen van een RC-driftauto te ervaren!

Bron: HPI

 

Tags: HPI-Racing, #120091, RTR E10 Drift, Fail Crew, Nissan Skyline R34 GT-R

Nieuws Rijden RC
  • 11 juli 2020
  • By RC-redactie

EVMC Velp gaat door! | Tamiya Cup NL

Tamiya Cup 02-08-2020 EVMC Velp Goed nieuws over de Tamiya Cup, deze gaat weer voorzichtig van start met een maximium van 80 deelnemers. De inschrijving wordt op maandag 13 juli geopend om 20:00!...