Nieuws

RBX10 Ryft | Axial

Axial RBX Ryft 4WD RTR 1:10

Net als de echte rotsbouncers is de Axial RBX10 Ryft RTR gebouwd om met hoge snelheid over ruige, rotsachtige paden te rijden. Exclusieve Spektrum-technologieën zoals Smart Telemetry en AVC® Traction Control stellen elke rijder in staat volop te genieten van de niet te stoppen prestaties.

De achterassen moeten als starre assen worden verwijderd en hebben een duurzame behuizing uit één stuk van massief spuitgegoten kunststof en een realistische differentieelafdekking van metaal. Gelicentieerde Interco TSL Bogger-banden op Raceline-velgbevestigingen met schokdempers met lange slag voor en achter dragen bij, noch u noch wilde u de offroad-baan temmen. Deze eigenschappen, samen met een permanente vierwielaandrijving, maken van de RBX10 ™ Ryft ™ een absoluut leuk model waarop je met volle kracht over paden kunt jagen.

Het robuuste, aangepaste buizenchassis van de RBX10 ™ Ryft ™ 4WD is ontworpen van een zeer sterke composiet kunststof welke bestand is tegen de harde klappen van off-road rijden - zelfs tijdens het rijden bij de hoge snelheden geproduceerd door een sterke aandrijflijn met een 4S-compatibele, 2200Kv borstelloze motor. Beide voor- en achterassen zijn gemaakt van duurzaam gegoten kunststof uit één stuk, solide asontwerp en metalen differentieelafdekking. 

Bron: Horizon Hobby

Tags: RTR, Axial, RBX10, #AXI03005T2, #AXI03005T1

Nieuws Rijden RC
  • 26 januari 2021
  • By RC-redactie

Brushless ESC 04SR (Sensored) | Tamiya

Tamiya Brushless Electronic Speed Controller 04SR (Sensored) Deze ESC TBLE-04SR snelheidsregelaar is ontworpen voor gebruik met Tamiya brushless motoren (Sensored) en ook brushed motoren 23T en...