Nieuws

Quantum MT | Maverick

Maverick Quantum MT 1:10 RTR

De Maverick Quantum MT is een robuuste, cardan aangedreven 4WD monstertruck met veel bodemvrijheid en een vering met een hoge rijhoogte, die is ontworpen om hobbels te overwinnen. Met de onafhankelijke dubbele wishbone-ophanging, met olie gevulde instelbare dempers met schroefdraad en robuuste metalen voor- en achterdifferentiëlen, zijn er geen obstakels op de weg. De Quantum MT verlegt de grenzen van kwaliteit en prestaties die nooit eerder zijn bereikt met het merk Maverick.

Je profiteert van een nieuw gegoten chassis met zeshoekige patroonversteviging, een extra groot 2,8-inch wielontwerp en een verstelbare wheeliebar die standaard wordt meegeleverd. Met de Maverick Quantum MT op schaal 1:10 haal je niet alleen een krachtige 4WD-truck in huis met meer dan genoeg power om jezelf en je vrienden te inspireren.

Bron: Maverick

Tags: Maverick, Quantum MT

Nieuws Rijden RC
  • 06 april 2021
  • By RC-redactie

RC10B6.3 Team Kit | Team Associated

Team Associated RC10B6.3 Team Kit 2WD 1:10 Team Associated heeft zijn 2WD-buggy verder ontwikkeld. De RC10B6.3 zet de trend van verfijning en betrouwbare prestaties voort zoals uiteengezet door zijn...