Nieuws

Quantum MT | Maverick

Maverick Quantum MT 1:10 RTR

De Maverick Quantum MT is een robuuste, cardan aangedreven 4WD monstertruck met veel bodemvrijheid en een vering met een hoge rijhoogte, die is ontworpen om hobbels te overwinnen. Met de onafhankelijke dubbele wishbone-ophanging, met olie gevulde instelbare dempers met schroefdraad en robuuste metalen voor- en achterdifferentiëlen, zijn er geen obstakels op de weg. De Quantum MT verlegt de grenzen van kwaliteit en prestaties die nooit eerder zijn bereikt met het merk Maverick.

Je profiteert van een nieuw gegoten chassis met zeshoekige patroonversteviging, een extra groot 2,8-inch wielontwerp en een verstelbare wheeliebar die standaard wordt meegeleverd. Met de Maverick Quantum MT op schaal 1:10 haal je niet alleen een krachtige 4WD-truck in huis met meer dan genoeg power om jezelf en je vrienden te inspireren.

Bron: Maverick

Tags: Maverick, Quantum MT

Nieuws Rijden RC
  • 04 december 2020
  • By RC-redactie

Volkswagen Scirocco GT | Tamiya

Tamiya Volkswagen Scirocco GT (Black Painted Body) TT-01 Type-E 1:10 Tamiya heeft de Scirocco voor RC-liefhebbers getrouw nagemaakt met een behuizing van polycarbonaat welke in het zwart voorgelakt...