Nieuws

Python XP 6S Racing Buggy | Corally

Corally Python XP 6S Racing Buggy 4WD 1:8

Team Corally presenteert de PYTHON XP 6S in de 2021-versie. Als je de hoogste snelheden, goede rijeigenschappen en de beste betrouwbaarheid eist, bekijk dan de Python XP 4WD 1/8 Brushless Buggy! Uitgerust met een 2050 kV-motor, die tot 6S vermogen kan opnemen, zal je genieten van de PYTHON XP. Deze is uitgerust met een extreem duurzame volledig metalen vierwielaandrijving, een volledig onafhankelijke ophanging, een racechassis en een aerodynamisch raceontwerp. Bovendien is de Python XP een perfect capabele wedstrijdbuggy op instapniveau voor gebruik in de Sportsman 1/8 Electric 4WD buggy-klasse (met 4S-kracht).

De Team Corally PYTHON XP heeft een volledig assortiment waterdichte elektronica, zodat je altijd en overal kunt rijden. De elektronische snelheidsregelaar is niet alleen beschermd tegen spatwater en modder, maar ook de stuurservo en de ontvanger worden tegen weersinvloeden beschermd door een speciale coating die in de fabriek is aangebracht. De ontvanger is ook beschermd in een elektronicabox die stof en modder weghoudt van de elektrische aansluitingen. Bovendien zijn alleen rubberen kogellagers gebruikt.

Bron: Corally

Tags: Corally, Python XP 6S, Racing Buggy

Nieuws Rijden RC
  • 28 december 2020
  • By RC-redactie

SR10 Dirt Oval RTR | Team Associated

Team Associated SR10 Dirt Oval RTR 1:10  Vaak in de mainstream over het hoofd gezien, is dirt track-racen één van de meest opwindende vormen van een autobandenverbrandende actie. Wedstrijden worden...