Nieuws

Micro RS4 Drift | HPI-Racing

HPI-Racing Micro RS4 Drift Fail Crew Nissan Skyline GT-R 1:18

De Micro RS4 Drift is altijd één van HPI Racing's leukste en actievolle auto's geweest en nu is hij verkrijgbaar met de altijd coole Nissan Skyline GT-R in adembenemende camouflagekleuren van Fail Crew, zoals bestuurd door 'Mad' Max Tvardovsky! Dit is een perfecte 1/18 schaalversie van Max's eigen GT-R en druipt van ultieme koelte, van de felgroene frontsplitter tot de enorme achtervleugel! Volledig verpakt in zijn groene en bruine camo-achtige Ciay-ontworpen kleurstelling bedekt met schedels, is dit de perfecte auto om een ​​statement te maken!

De Micro Fail Crew Nissan Skyline GT-R is perfect voor binnen en buiten, met een krachtige motor die alle vier de wielen aandrijft en schokbrekers voor soepele kracht en uitstekende controle. Deze Ready To Run Micro RS4 Drift-set heeft een zeer gedetailleerde en schaalbare Nissan Skyline R34 GT-R replica-carrosserie voor een geweldige look, waar je ook rijdt! Hij is standaard voorzien van harde plastic banden, dus hij is klaar voor wilde driftactie op elk oppervlak!

De HPI Micro RS4 wordt aangedreven door een HPI 180-motor, elektronische snelheidsregeling, een fulltime 4WD-riemaandrijving en een waterbestendige stuurservo, direct klaar uit de doos.

Bron: HPI

Tags: HPI-Racing, Micro RS4 Drift, #120101, Fail Crew, Nissan Skyline GT-R

Nieuws Rijden RC
  • 22 augustus 2019
  • By RC-redactie

EP 4WD Sand Buggy X Truck | Absima

Absima EP 4WD Sand Buggy X Truck 1:16 RTR Absima presenteert zijn nieuwe 1:16 "First Step Performance Models" voor de beginners. Deze modellen zijn perfect voor de eerste stap in de RC-hobby....

Nieuws Rijden RC
  • 23 september 2019
  • By RC-redactie

Triton XP Monster Truck | Team Corally

Team Corally Triton XP Monster Truck 1:10 2WD RTR {embed:youtube:-za4lfF3bDg} De Triton XP is een tweewielaangedreven monster truck, uitgerust met een borstelloze motor en bijbehorende regelaar....