Nieuws

Landfreeder Quadtrack (TT-02FT) | Tamiya

Tamiya Landfreeder Quadtrack TT-02FT 1:10 

De Quadtrack is het eerste 1:10 model van TAMIYA, dat een kettingaandrijving heeft. Dit type voortstuwing is bekend van Arctische expeditievoertuigen. Nu combineert TAMIYA deze drive met de populaire landfreeder. Hiervoor is het robuuste TT-02 chassis omgebouwd. In plaats van de wielen heeft hij nu kettingaandrijvingen. De kettingen hebben een veel groter contactoppervlak dan wielen en hebben daardoor meer tractie. Het model heeft ook een chassisafdekking van polycarbonaat en wielkasten om het tegen vuil te beschermen. De carrosserie is al uitgesneden en geverfd met TAMIYA PS-5 zwart. De ramen zijn in de fabriek getint met PS-31-rook.
De 4WD-aandrijving met centrale as, dubbele draagarmen en veerpoten op alle vier de kettingen zorgen voor de beste tractie. De onderkant van het chassis is extra glad ontworpen en het batterijcompartiment bevat alle gangbare soorten batterijen.

Bron:

RHI

Tamiya

 

Tags: Tamiya, RHI, #58690, Landfreeder Quadtrack, TT-02FT

Nieuws Rijden RC
  • 09 juni 2020
  • By RC-redactie

MudMad (SW-01) | Tamiya

Tamiya MudMad (SW-01) De Star Unit-serie verwelkomt een nieuwe nieuwkomer in de vorm van de MudMad, met een door Yamazaki Takayuki ontworpen body, voorgelakt in lichtblauw. ★ 190 mm lang en 150 mm breed, het...