Nieuws

Infraction 6S Street Bash 1/7 | ARRMA

ARRMA Infraction 6S Street Bash 1:7 4WD Resto Mod Truck RTR

De kant-en-klare INFRACTION 6S BLX 4WD 1:7 truck maakt het een stoere en krachtige ARRMA® borstelloos platform af met een verbluffende stijl - ideaal voor chauffeurs van gemiddeld niveau die graag street bashen willen ervaren met snelheden van meer dan 130 km/u (haalbaar in optimale omstandigheden met behulp van een 6S LiPo en het meegeleverde rondsel). De Spektrum® DX3-zender en slimme borstelloze voedingssysteemcomponenten bieden realtime telemetrie die jeu ook helpt om maximale prestaties te bereiken en te behouden.

Een ander nieuw kenmerk van de INFRACTION ™ 6S BLX 4WD is een handrem. Het chassis bevat een module voor een geventileerde schijfrem aan de achterkant en een krachtige Spektrum® SPMS650 rembekrachtiger. U bedient de handrem met een handige schakelaar op de DX3-zender voor opwindend driften, "hooning" en stuntactie.

Met zijn 4X4-tractie kan je de INFRACTION ™ 6S BLX 4WD op alle wegen en onder alle omstandigheden gebruiken - over los grind, asfalt, glad vuil en kort gras, in de zon, regen en ijs - terwijl u geniet van de frisse RESTO MOD-looks . De straatbody is in de fabriek afgewerkt met nieuwe ontwerpen met matglanzend effect. Met de meegeleverde afstembare vleugel kun je de downforce aanpassen zoals jij dat wilt.

Om de aerodynamica verder te verbeteren, is het chassis voorzien van een frontsplitter over de volledige breedte die de verdeling van de neerwaartse kracht in evenwicht houdt. Een diffusor aan de achterzijde verhoogt de neerwaartse kracht en grip, waardoor je sneller en met vertrouwen bochten kunt nemen. Gemonteerd op realistische 5-spaaks wielen, houden de vier dBoots® Hoons ™ allroad-banden hun grip op het oppervlak om op snelheid te gieten of te stoppen voor een dubbeltje.

Onder die gestroomlijnde Street Bash-looks zit een chassis dat de wereld nogmaals bewijst dat ARRMA® de meest duurzame bashers bouwt. Het 6061-T6 geanodiseerde aluminium chassis herbergt een zwaar uitgevoerde aandrijflijn met stalen aandrijfassen, plus volledig metalen diff-aandrijvingen en interne versnellingsbak. Bijgewerkte interne tandwielen hebben een nieuw tandprofiel voor meer sterkte. Een lagere interne overbrengingsverhouding verlaagt het toerental van de middenlijntransmissie, waardoor de resonantie van de centrale aandrijfas wordt verminderd en de duurzaamheid van de aandrijflijn toeneemt. De taaiheid van het chassis wordt versterkt met een middenbeugel. De lagers zijn met rubber afgeschermd en de verstelbare, met olie gevulde, geanodiseerde aluminium schokbrekers zijn gemonteerd op sterke, zwart geanodiseerde aluminium schoktorens.

ARRMA® heeft de gebruiksklare INFRACTION ™ 6S BLX 4WD uitgerust met de 3-kanaals Spektrum® DX3 ™ -radio en een SR6110AT-ontvanger met AVC® (Active Vehicle Control ™) -technologie voor stabiliteit bij hoge snelheden. Een handige spanningsniveau-indicator is ingebouwd in de zender waarmee u de ingebouwde Smart-batterijcapaciteit gemakkelijk kunt volgen. Het borstelloze voedingssysteem van het voertuig bevat ook Spektrum® Firma TM Smart-componenten, dus het is gemakkelijk om real-time updates te ontvangen van ESC-temperatuur, ontvanger (BEC) -spanning, aandrijfpakketspanning en motor-RPM. Download gewoon de Spektrum® Dashboard ™ -app voor iOS of Android, gratis verkrijgbaar in de App Store of Google Play.

Bron: ARRMA 

Tags: ARRMA, Infraction 6S Street Bash, 1:7

Nieuws Rijden RC
  • 28 september 2020
  • By RC-redactie

Toyota G.R. Yaris | Tamiya

Tamiya Toyota G.R. Yaris M05 1:10 {gallery}2020/September/Tamiy_58684{/gallery} Het model is de TOYOTA GR Yaris, een auto die werd vervaardigd als onderdeel van het homologatieproces voor de Yaris WRC,...