Nieuws

Fire Dragon 'Special Edition' | Tamiya

Tamiya Fire Dragon 1:10 'Special Edition'

De Fire Dragon was de machine die werd gebruikt door de hoofdpersoon van de mangaserie "Radicon Boy" en werd voor het eerst uitgebracht als een RC-model in 1989. Met een unieke carrosseriestijl en onderdelen voor een coureurfiguur, is deze kleurrijke buggy een geweldige manier voor beginners om met deze hobby aan de slag te gaan en voor de veteranen van RC om zichzelf te herinneren aan hun kinderjaren. Deze bijgewerkte heruitgave-editie bevat enkele bijgewerkte onderdelen om de duurzaamheid te verbeteren.

Gebruiksvriendelijke 4WD-aandrijflijn
Duurzaam chassis met midscheeps gemonteerde motor, die alle vier de wielen aandrijft via een cardanas. De eenvoudige maar effectieve ophanging bestaat uit I-armen boven en onder H-armen voor een efficiënte opstelling met dubbele wishbone. CVA-oliedempers op alle vier de hoeken helpen schokken van ruw terrein te absorberen, terwijl differentiële versnellingen in de voorste en achterste versnellingsbakken helpen om het vermogen soepel naar de grond te brengen.

Bron:

RHI

Tamiya

 

 

 

 

 

Tags: Tamiya, RHI, Fire Dragon, #47457

Nieuws Rijden RC
  • 28 december 2020
  • By RC-redactie

SR10 Dirt Oval RTR | Team Associated

Team Associated SR10 Dirt Oval RTR 1:10  Vaak in de mainstream over het hoofd gezien, is dirt track-racen één van de meest opwindende vormen van een autobandenverbrandende actie. Wedstrijden worden...