Nieuws

´82 Chevy K10 4WD Rock Crawler | Axial

Axial ´82 Chevy K10 4WD Rock Crawler 1:10 RTR

Axial® viert het 40-jarig bestaan van Pro-Line® Racing met deze Limited Edition SCX10™ III Pro-Line 1982 Chevy K10 Crawler. Een must-have voor verzamelaars, elk voertuig heeft een uniek genummerd motorplaatje, high-performance upgrades, Limited Edition decals en meer.
 
 
Belangrijkste kenmerken:
- De allereerste limited edition Axial®/Pro-Line® crawler
- Viert de 40e verjaardag van Pro-Line Racing
- Inclusief uw favoriete high-performance upgrades
- Beperkte productie in 1982
- Uniek productienummer geëtst in elke motorplaat.
 
Het Axial®-team heeft de kwaliteit en prestaties van Pro-Line®-producten bewonderd sinds we meer dan 15 jaar geleden begonnen met de productie van RC-platforms. Nu zijn we enthousiast om de 40ste verjaardag van Pro-Line Racing te vieren met onze Limited Edition 40th Anniversary SCX10™ III Pro-Line 1982 Chevy K10!
 
Deze gebruiksklare 4X4 crawler voor verzamelaars is direct uit de doos klaar voor gebruik en wordt geleverd met veel van uw favoriete Pro-Line upgrades - inclusief Big Bore Scaler schokdempers, Rock Shooter aluminium/composiet wielen en Hyrax G8 Klasse 1 banden. Hij is afgewerkt met een exclusieve, in de fabriek gespoten Pro-Line 1982 Chevy K10 body met schaaldetails zoals een spuitgegoten grille, voor- en achterbumpers, remlichten en tweedelige zijspiegels. Elk Limited Edition-chassis heeft een uniek productienummer dat met een laser in de motorplaat is gegraveerd.
 
De Limited Edition SCX10 III Pro-Line 1982 Chevy K10 RTR is essentieel voor fans en verzamelaars en een waardevolle aanvulling op uw displayplank. Het voertuig beschikt ook over Axial's beproefde SCX10 III technologie om met succes de meest uitdagende trails aan te pakken. Het stijve stalen C-frame chassis van de SCX10 III vermindert de doorbuiging van het frame en verhoogt de precisie van de veerbewegingen. De eenversnellingsbak is volledig op kogellagers gemonteerd en heeft volledig metalen tandwielen die sterk en duurzaam zijn.
 
 
Bron: Axial

Tags: Horizon Hobby, Axial, Rock Crawler, ´82 Chevy K10, #AXI03029, Anniversary Edition

Nieuws Rijden RC
  • 04 juli 2022
  • By RC-redactie

Infraction 4X4 3S BLX | ARRMA

ARRMA Infraction 4X4 3S BLX 4WD 1:8 {gallery}2022/Juli/ARRMA_Infraction{/gallery} ARRMA® ontwerpers combineerden de hogesnelheidsprestaties van de Speed Bash VENDETTA™ 4X4 3S BLX met de resto- mod...

Nieuws Rijden RC
  • 01 juni 2022
  • By RC-redactie

Hammer Rey U4 Rock Racer BL RTR | Losi

Losi Hammer Rey U4 4WD Rock Racer Brushless RTR with Smart and AVC 1:10 Ontworpen voor superieure off-road actie, de Losi® Hammer Rey® is een SMART RTR Rock Racer met AVC®. Hij is ontworpen voor...