Nieuws

1991 AUDI V8 Touring | Tamiya

Tamiya 1991 AUDI V8 Touring 1:10

Dit model bootst de klassieke Audi DTM-racewagen na zoals die tijdens het DTM-seizoen 1991 werd gereden. De Audi V8-toerwagen had een 456 pk sterke 3,6-liter V8 die de DTM-raceserie (Deutsche Tourenwagen Masters) in Duitsland sierde. In dat seizoen waren er vier overwinningen in het algemeen en het bracht Frank Biela naar de titel van de coureurs.

Aanpasbaar TT-02 chassis biedt gebalanceerde asaangedreven 4WD
Het asaangedreven 4WD TT-02-chassis heeft een longitudinale indeling met de batterij aan de linkerkant en de motor aan de rechterkant, om een uitstekende stabiliteit te bieden. Bovendien beschikt hij over identieke linker en rechter draagarmen en staanders voor eenvoudige montage, plus gemakkelijk te onderhouden versnellingsbakken. Het is een zeer aanpasbaar chassis, want het biedt 2 verschillende wielbases, 2 bodemvrijheidinstellingen en 2 loopvlakconfiguraties naast een reeks van 10 mogelijke overbrengingsverhoudingen. Het ziet er ook niet kort uit, met remschijfvormige wielnaven en stijlvolle voorbumpersteunen.

Bron:

RHI

Tamiya

 

Tags: Tamiya, RHI, #58682, 1991 AUDI V8 Touring

Nieuws Rijden RC
  • 13 mei 2020
  • By RC-redactie

Fan Duct | SRP

Aankondiging: SRP Fan Duct voor Tamiya TT02 chassis De productie is gestart en binnenkort komt de fan duct in een 30mm versie beschikbaar en deze zal iets later opgevolgd worden in een 40mm versie....